MENU

Start bouw ABC-cluster feestelijk ingeluid

22 januari 2015
ABC Liendert

De schoolkinderen van De Wiekslag en De Windroos hebben op 19 januari 2015 het bouwhek met tekeningen versierd en het bouwbord onthuld. Dit gebeurde in aanwezigheid van wethouder Bertien Houwing en directeur Henk Pluimers van Dura Vermeer Bouw Hengelo en andere belangstellenden.

Bij het project ABC Liendert e.o. staan het gebruik en de gebruikers centraal. In nauwe samenwerking met de toekomstige gebruikers en inwoners van de wijk Liendert is het gebouw ontworpen als een ontmoetingsplaats voor de wijk. Een plek waar kinderen kunnen worden opgevangen, kennis kan worden gedeeld, waar een moderne en natuurlijke speelplek voor de scholen en de wijk verrijst en vooral ook ruimte is voor informele ontmoetingen (buurtcafé) en andere activiteiten.

Naar verwachting is het gebouw in het najaar van 2015 klaar.

Volg de ontwikkelingen rond ABC Liendert.

ABC Liendert

Dit bericht hoort bij: ABC Liendert en omgeving
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.