MENU

Eerste bewoners Lienlaer ontvangen sleutel

11 mei 2015
Liendertseweg Lienlaer sleuteloverdracht

Familie Demir kreeg vrijdag 8 mei van kwaliteitscontroleur Marcel Bijkerk van de Alliantie de eerste sleutel overhandigd. Zij gaan wonen in een nieuwe woning aan de Liendertseweg.

Tot en met 2 juni ontvangen nog 41 huurders de sleutel van hun woning. In totaal bestaat de eerste fase van het project Lienlaer uit 42 betaalbare nieuwe huurwoningen en 6 woon-werk huurwoningen. Er zijn op dit moment nog enkele woon-werkwoningen beschikbaar.

Aan de overkant van de Liendertseweg wordt na de zomer gestart met de bouw van Lienlaer 2. Hier komen 39 koop eengezinswoningen.  Liendert is een Amersfoort Vernieuwt wijk. Met Amersfoort Vernieuwt werken de gemeente Amersfoort, de Alliantie en Portaal aan betere buurten met goede woningen.

Dit bericht hoort bij: Liendertseweg
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.