MENU

Verbeterproject Ariaweg van start

20 mei 2015

Onder betrokken bewoners van de Ariaweg in Amersfoort is 70% akkoord behaald om 126 woningen aan de Ariaweg 10-282 te verbeteren. In de woningen komen onder andere individuele cv-ketels en worden isolerende maatregelen toegepast.

Aansluiting Hogekwartier
De gebouwen krijgen een betere uitstraling door het uitbouwen van de toegangsentree en het tegen huurverhoging aanbieden van een “serre-kozijn kader” op de balkons. De gebouwen vinden straks aansluiting bij het Hogekwartier en de vernieuwingsopgave in de buurt Ariaweg-Noord. Aannemer Rutges start in juni met de werkzaamheden. De bewoners blijven tijdens de werkzaamheden in hun woning wonen.

Dit bericht hoort bij: Ariaweg noord
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.