MENU

Samen de buurt schoonmaken in de Kruiskamp

9 juni 2015
Snoeien gemeentegroen Kruiskamp klusdag

Huiseigenaren hebben samen met huurders van de Alliantie en Portaal van de straten Cartierstraat, Cabralstraat, Cabotstraat en Leif Eriksonstraat de buurt schoongemaakt. Stoepen zijn schoongeveegd, onkruid gewied en zwerfvuil is opgeruimd.

Alle bewoners, jong en oud deden mee. Zij zijn geholpen door Eemfors die de stoepen en paden hebben geborsteld en de straat hebben schoongeveegd. De ROVA was met een kraakwagen aanwezig om het grofvuil op te halen. Buurtbewoners maakten deze dag samen tot een succes. Iedereen hielp elkaar en nam iets mee van koffie tot eigengebakken cake en een kopje soep. Dit was de achtste zomerschoonmaak in deze buurt. De Alliantie ondersteunt dit bewonersinitiatief van harte.

Dit bericht hoort bij: Meedoen in Kruiskamp
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.