MENU

Feestelijke oplevering verbeterproject Ganskuijl

16 september 2016

Als je woning comfortabeler en ook nog eens energiezuiniger is geworden dan mag dat gevierd worden. Op 14 september jl. was er een feestelijke middag in de Ganskuijl.

Er werd gevierd dat de prachtig opgeknapte woningen aan de Ganskuijl en de al eerder opgeleverde woningen aan de Gasthuislaan even nummers klaar zijn en bewoners lekker warm en comfortabel kunnen wonen. Er werden ballonnen opgelaten en er waren poffertjes, ijsjes en een springkussen. Het was een prachtige zonnige middag!

Ontwikkelingen Ganskuijl

Vanaf medio oktober wordt gestart met de bouw van het appartementencomplex tegenover Gasthuislaan 1 tot en met 9. De woningen aan Gasthuislaan 55-A tot en met 89-C komen per 1 oktober leeg te staan. Zodra de laatste huurder start men direct met het onbewoonbaar maken van de woningen en worden ze klaargemaakt voor sloop. Momenteel wordt de riolering aangelegd en dat gaat duren tot en met 30 september. Zie de nieuwsbrief van september voor meer informatie, o.a. over de bereikbaarheid en parkeren.

Dit bericht hoort bij: Ganskuijl / Gasthuislaan
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.