MENU

Feest: 10 jaar Amersfoort Vernieuwt!

22 september 2016

Tien jaar geleden ging Amersfoort Vernieuwt van start. De grootschalige verbetering van buurten en wijken begon met bouwprojecten, renovatie en veel sociale initiatieven. Inmiddels zijn we tien jaar verder.

Wat heeft Amersfoort Vernieuwt tot nu toe gebracht? In de special over 10 jaar Amersfoort Vernieuwt uit de Stadsberichten van de gemeente geven we u een idee wat er zoal is gebeurd tot nu toe. Het is een tussenstand: Amersfoort Vernieuwt gaat gewoon door. Nog zeker tot 2020 werken woningcorporaties De Alliantie en Portaal, Gemeente Amersfoort, bewoners en ondernemers dagelijks aan de projecten van Amersfoort Vernieuwt.

We vieren ons jubileum met deze geheel vernieuwde website én nieuwsbrieven. Onderaan elke wijkpagina of projectpagina kunt u zich voor onze nieuwsbrief inschrijven. Elk kwartaal krijgt u dan onze mailing.

Amersfoort Vernieuwt speelt zich af in het Hogekwartier, Koppel, Kruiskamp, Liendert, Randenbroek, Rustenburg, Schuilenburg, Soesterkwartier en Vermeerkwartier. De plannen van Amersfoort Vernieuwt gaan steeds over tenminste één van de volgende zes onderwerpen:
samenleven, wonen, werken, onderwijs, leefbaarheid & veiligheid en voorzieningen. Allemaal zaken die belangrijk zijn voor een gezonde wijk, waar bewoners prettig leven. Zo werkt Amersfoort aan de toekomst!

Lees de special over 10 jaar Amersfoort Vernieuwt.

Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.