MENU

Hoogste punt Amerena bereikt

24 september 2016
Vakmensen, vertegenwoordigers Olco Sportsphere en wethouder Buijtelaar in Amerena in aanbouw

Ik ben trots op de mensen die nu hard werken aan de realisatie van dit nieuwe sportcomplex. Amerena is straks de sportieve blikvanger in de stad en vormt een topaccommodatie om te sporten.

— Hans Buijtelaar, wethouder sport

De bouw van het nieuwe sportcomplex met zwembad in de nieuwe buurt Hogekwartier heeft het hoogste punt bereikt. Dit moment heeft wethouder Hans Buijtelaar samen met de bouwvakkers en met ontwikkelaar Olco Sportsphere gevierd.

In november vorig jaar is gestart met de bouw. Er wordt hard gewerkt om het sportcomplex voor de winter wind- en waterdicht te hebben. De planning is om het sportcomplex na de zomervakantie van 2017 in gebruik te nemen.

Top- en recreatiesport

De sporthal en het zwembad bieden straks ruimte aan zowel recreatieve sporters als topsporters. Wethouder Buijtelaar: ‘Ik ben trots op de mensen die nu hard werken aan de realisatie van dit nieuwe sportcomplex. Amerena is straks de sportieve blikvanger in de stad en vormt een topaccommodatie om te sporten’.

Dit bericht hoort bij: Amerena
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.