MENU

Huurcontracten Pelikaanstraat getekend

28 maart 2017
Tekenen huurcontract Pelikaanstraat

De toekomstige bewoners van de Pelikaanstraat hebben op 22 maart hun huurcontract getekend. Op 6 en 7 april krijgen de bewoners de sleutel van de woningen.

In de wijk Liendert op de hoek van Pelikaanstraat en Trekvogelweg heeft de Alliantie 28 eengezinswoningen in de sociale huur gerealiseerd. Op deze locatie stond eerst een school. Sinds oktober 2015 is de school verhuisd naar de ABC-school aan de Wiekslag. Van de 28 woningen zijn er 8 aan de Trekvogelweg gesitueerd, 10 aan de Pelikaanstraat en 10 aan de Ibisstraat.

In Liendert wordt het gebied rondom de voormalige scholen De Wiekslag en De Windroos heringericht. Er is een ABC-cluster De Zonneparel met basisscholen De Windroos, De Wiekslag, buitenschoolse opvang, peuterschool, gymzaal en ruimte voor ontmoeting gebouwd. Een nieuwbouwcomplex met appartementen en woningen voor jongeren met autisme is gereed. Er worden 28 eensgezinswoningen gerealiseerd.

 

Dit bericht hoort bij: ABC Liendert en omgeving
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.