MENU

Start verkoop appartementen ‘De Dirigent’ in Hogekwartier

11 april 2017

De bouw aan de wijk Hogekwartier gaat een nieuwe fase in. De verkoop van de nieuw te bouwen appartementen aan de Hogeweg start op donderdag 13 april. Ge├»nteresseerden kunnen vanaf dan de verkoopbrochure verkrijgen. De bouw op ‘Veld 2’ gelegen tussen de wijken Schuilenburg en Liendert start op nog aan te geven datum.

Het te bouwen complex heet De Dirigent, een naam die aansluit bij de straatnamen van bekende componisten in het naastgelegen Schuilenburg. Het bestaat uit 40 appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement krijgt een eigen parkeerplaats en kan gebruik maken van het aangelegde binnenterrein. Meer informatie is te verkrijgen via Woonvast Makelaars of Hogekwartier.nl

Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.