MENU

Bewoners Anne-Annemaschool ontvangen huissleutel

9 mei 2017

De oplevering van de laatste woningen van het project Anne-Annemaschool is in volle gang. De heer Neervoort nam eind vorige week de sleutel in ontvangst namens zijn dochter uit handen van Alliantie medewerker Gabrielle van Waes en is blij dat zijn dochter haar droomplekje heeft gevonden! De nieuwbouw aan de Weber- en Verdistraat draagt bij aan het verbeteren van de buurt doordat er goede en betaalbare woningen bij komen.

Weberstraat

Op de locatie waar ooit de Anna-Annemaschool stond, heeft de Alliantie 11 koopwoningen en 15 sociale huurwoningen gerealiseerd. Het nieuwbouwplan is een herhaling van de eerder gerealiseerde woningen aan de Weberstraat waardoor er een nieuwe en samenhangende uitstraling van de buurt is ontstaan. Het totale nieuwbouwplan rondom de Weberstraat omvat 121 woningen waarvan 46 eengezinswoningen koop, 27 eengezinswoningen sociale huur, 16 appartementen vrije sector huur en 32 appartementen koop.

Randenbroek Zuid

Met de oplevering van dit laatste project is een einde gekomen aan de ingrijpende en integrale aanpak van de wijk Randenbroek Zuid door de Alliantie. De bouw van eerste woningen is gestart in juni 2012 en met de oplevering van dit project zijn er binnen een periode van nog geen 5 jaar in totaal 279 nieuwe huur- en koopwoningen in verschillende prijsklassen gerealiseerd.

Dit bericht hoort bij: Weberstraat
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.