MENU

Sloop flats hoven nabij, activiteiten voor omwonenden

4 september 2017

De nieuwe buurt Hogekwartier en de wijk Schuilenburg zijn in beweging. Aan de Ariaweg noord wordt druk gewerkt aan het nieuwbouw project Figaro. Ondertussen is de bouw van het onderdeel Dirigent & Orkest van Hogekwartier gestart. Deze werkzaamheden kunnen enige overlast met zich mee brengen en daarom informeren we u graag hierover.

Flats Fideliohof, Florestanhof en Leonorehof

In voorbereiding op de sloop en asbestinventarisatie worden er in de week van 4 t/m 8 september hekken en camerabewaking geplaatst rondom de flats van de Fideliohof, Florestanhof en Leonorehof.

Activiteiten najaar 2017

Wat hebben we het getroffen zaterdag 19 augustus met ons springkussen en ijscokar aan de Ariaweg! Dit is een van de activiteiten die we komend jaar voor u organiseren omdat we heel goed begrijpen dat het lawaai en overlast van de bouwwerkzaamheden niet fijn voor u zijn. Via o.a. deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte hiervan!

Meer informatie en contactgegevens van de diverse aannemers vindt u in de nieuwsbrief Hogekwartier / Schuilenburg van afgelopen augustus.

Dit bericht hoort bij: Ariaweg noord
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.