MENU

Amerena opent deuren tijdens feestelijk weekend

24 april 2018
Openingsweekend Amerena april 2018 - Amersfoort Vernieuwt

Amerena heeft een prachtig openingsweekend achter de rug. In het weekend van 20 april bezochten ruim 5.000 mensen het sportcomplex. Op vrijdag stonden de Koningsspelen, de officiële openingshandeling, een kersvers Nederlands record en een mooie waterpolowedstrijd tussen oud- en huidig heren 1 centraal.

Op zaterdagochtend kwamen de buren ontbijten en volgde het open huis met vele clinics. Op zondag vond de zwemloop plaats en wederom een open huis met een zaal vol opblaasbare volleybalattributen. Tussendoor waren ver ook ‘gewoon’ reguliere competitiewedstrijden die veel belangstelling op de tribunes trokken. In de gezellige horeca kon iedereen terecht voor een hapje en drankje. Tot ziens in Amerena!

 

 

Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.