MENU

Graffiti fleurt bouwlocaties Hogekwartier op

24 april 2018
Buurtkinderen en kunstenaars maken graffitikunst in Hogekwartier - Amersfoort Vernieuwt

Tientallen kinderen en een handvol graffitikunstenaars van Straatkapers hebben zondag 22 april prachtige kunstwerken gemaakt in het Hogekwartier. Een kleurexplosie, vloeiende lijnen, tekst, beeld; alles mocht in deze graffiti workshop. En het resultaat mag er zijn!

De panelen en de muren van sporthal Schuilenburg zijn omgetoverd tot prachtige kunstwerken. Deze workshop is een van de acties die de Alliantie, vaak samen met haar partners, organiseert, om de samenhang in de wijk te bevorderen en begrip te tonen voor de overlast die de omwonenden ervaren van de bouwwerkzaamheden.

Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.