MENU

‘Bakkie halen’ op Vreeland in het Soesterkwartier

24 mei 2018
Amersfoort Vernieuwt

Vreeland, een gezellige buurt van een aantal portiekflats in het Soesterkwartier, beleefde zaterdag 19 mei een leuke middag. Gemeente Amersfoort, woningcorporatie de Alliantie en welzijnsorganisatie Indebuurt033 nodigden de hele buurt uit voor een gezamenlijke actie “Bakkie halen op Vreeland”. Vele bewoners gaven gehoor aan deze oproep, waar men behalve een bakkie koffie kreeg aangeboden ook een bakkie met buitenplanten kon vullen.

“Een betere buurt begint op je eigen balkon, dus laat ze die maar lekker opfleuren!”, aldus Jan Dunk, buurtbeheerder van de Alliantie.

Deze opzet bleek goed aan te slaan. Er was voor jong en oud veel te beleven. Er waren tal van activiteiten: van een springkussen en schminken voor de kinderen, gratis thee, koffie en taart en een ijscokar met gratis ijs.

 Deze ontmoetingsdag is een van de activiteiten die IndeBuurt 033, gemeente Amersfoort en de Alliantie organiseren om de samenhang en de leefbaarheid in de wijk te bevorderen.

Amersfoort Vernieuwt
Dit bericht hoort bij: Klussencentrale Soesterkwartier
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.