MENU

Informatiemarkt Isseltseveld en Bomenbuurt op 1 en 2 juni

30 mei 2018
Bomenbuurt - Isseltseveld - Amersfoort Vernieuwt

Bewoners van huurwoningen in de Bomenbuurt en Isseltseveld én hun buren zijn uitgenodigd voor een informatiemarkt op 1 en 2 juni over het isoleren van deze woningen. Deze vindt plaats in het gebouw van speeltuinvereniging Het Soesterkwartier aan de Noordewierweg 271.

Amersfoort VernieuwtINFORMATIEMARKT ’Bomenbuurt en Isseltseveld’
1 juni van 15.00 tot 19.30 uur
2 juni van 9.30 tot 13.00 uur
Speeltuinvereniging Het Soesterkwartier Noorderwierweg 271

Bomenbuurt

De woningen in de Bomenbuurt zijn in de jaren 50 gebouwd. In die tijd werden er andere eisen gesteld aan een woning dan nu. Daarom wil de Alliantie de woningen isoleren. Hierdoor wordt de woning comfortabeler en daalt het energieverbruik. Kortom, fijner wonen en minder hoge maandlasten! Nijhuis Bouw B.V. en haar partners, stellen zich aan de bewoners voor op de informatiemarkt. Men kan hier kennismaken met de materialen die wij toepassen in de woningen. Maar hoe gaan de woningen er straks uitzien? Op de informatiemarkt kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging en een persoonlijk gesprek in de modelwoning. Ook kan men u hier een brochure krijgen, waarin de plannen voor uw woning staan omschreven.

Isseltseveld

Vanuit uw appartement aan het Isseltseveld kijkt u uit over de Bomenbuurt.
De Alliantie maakt momenteel plannen om de woningen in uw complex te verbeteren. Dat hebben wij ook voor de Bomenbuurt gedaan.
De Alliantie wil de woningen in de Bomenbuurt isoleren. Hierdoor worden de woningen comfortabeler en daalt het energieverbruik. Kortom, fijner wonen en minder hoge maandlasten!

Dit bericht hoort bij: Klussencentrale Soesterkwartier
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.