MENU

Succesvolle informatiemarkt Bomenbuurt

8 juni 2018
Isseltseveld - Amersfoort Vernieuwt

Ongeveer 150 huishouden kwamen het eerste weekend van juni naar de informatiemarkt in de speeltuin Soesterkwartier. Daaronder ook diverse woningeigenaren die in de buurt van de aan te pakken huizen wonen. Ook bewoners uit de Bomenbuurt (304 huishoudens) en Isseltseveld (92 huishoudens) waren uitgenodigd.

Medewerkers van Nijhuis en onderaannemers en medewerkers van de Alliantie informeerde de bezoekers over de verbeter- en verduurzaamplannen van hun woning. Vooral de architect kreeg veel belangstellende bij haar kraam. De buurt heeft een beschermd stadsgezicht en daarom kiezen we ervoor om originele elementen aan de buitenkant van de woning terug te brengen. Dit werd zeer gewaardeerd door de bewoners.

Op 4 juni zijn de individuele gesprekken met de bewoners van de Bomenbuurt in de modelwoning gestart. Deze vinden plaats tot eind juni. Bij het behalen van minimaal 70% akkoord per complex, start men met de werkzaamheden in de Bomenbuurt in september 2018. Aansluitend wordt het verbetertraject aan de Isseltseveld (92 woningen) opgestart. In de komende twee jaar wil de Alliantie 600 woningen in de Bomenbuurt en aan het Isseltseveld in de wijk Soesterkwartier verbeteren.

 

 

Dit bericht hoort bij: Klussencentrale Soesterkwartier
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.