MENU

Informatiebijeenkomst over toekomst Operaplein

5 oktober 2018

De Alliantie en de gemeente organiseerden op donderdag 4 oktober een inloopbijeenkomst over de herontwikkeling van het Operaplein. Er werd geen plan gepresenteerd, maar wel werd informatie gegeven over de uitgangspunten voor de ontwikkeling. Ook konden belangstellenden zich opgeven voor een meedenkgroep.

De winkeltjes en het speelveldje op het Operaplein moeten plaatsmaken voor één grote Hoogvliet-supermarkt, met appartementen daarboven. Wanneer het plein gesloopt wordt, is nog onbekend. Er wordt rekening gehouden met 2022 maar eerst moet nog een inspraaktraject worden gestart, moet nog een definitief plan worden gemaakt en moet de gemeenteraad zich er nog over buigen.

Dit bericht hoort bij: Operaplein
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.