MENU

Participatiegroep De Ganskuijl-/Gasthuislaan is klaar

27 november 2018
Ganskuijl

Na maar liefst 15 jaar eindigt de participatiegroep De Ganskuijl/Gasthuislaan. In de beginjaren bestonden de successen uit sociale interventies zoals het inzetten van buurtvaders en de buurthuiskamer. Bij de intrede van Amersfoort Vernieuwt kreeg de fysieke opgave in de buurt goed vorm.

De groep begon met dromen over een nieuwe buurt. Vervolgens dachten ze mee in de te maken keuzes en plannen en adviseerden zij de Alliantie in de uitvoer met een enorme betrokkenheid, feedback en enthousiasme. Mede dankzij hun inbreng is de buurt geworden tot wat het nu is: een nieuwe buurt waar we allemaal trots op zijn!

Dit bericht hoort bij: Ganskuijl / Gasthuislaan
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.