MENU

Bouw appartementen Bachweg in zomer van start

15 maart 2019
Bachweg - zicht vanaf Ringweg Randenbroek - Amersfoort Vernieuwt

De Alliantie organiseerde samen met de gemeente op woensdag 6 maart 2019 een algemene inloopbijeenkomst georganiseerd voor omwonenden. De bijeenkomst vond plaats in het buurtcentrum het Klokhuis aan de Weberstraat.

Tijdens de avond is de laatste stand van zaken omtrent de ontwikkeling van het plan gepresenteerd wat er in hoofdlijnen op neerkomt dat er meer woningen binnen het plan gebouwd kunnen worden nu de gemeente haar parkeernorm voor sociale huur naar beneden heeft bijgesteld.

De avond kende een rustig verloop waarbij wij een aantal vaste geïnteresseerden en betrokken omwonenden te woord hebben mogen staan. Het vervolg van het proces lichten we binnenkort toe in de periodieke nieuwsbrief. Via deze downloadlink bekijkt u de gepresenteerde plannen .

Dit bericht hoort bij: Bachweg
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.