MENU

Start verhuur woningen sociale huur Hogekwartier

20 januari 2020

Hogekwartier is een stadswijk in Amersfoort in wording. Deze nieuwe stadswijk groeit de komende jaren uit tot een stoere, levendige en eigenzinnige wijk. In deze nieuwe wijk heeft u alles binnen handbereik: het bruisende centrum, veel groen op loopafstand én unieke sportfaciliteiten. 

De woningen
In dit project komen 8 eengezinswoningen. Dit zijn ruime 4-kamer eengezinswoningen van ca. 110 m². Ook komen er 22 appartementen, waarvan vier 2-kamerappartementen van ca. 46 m² en 18 3-kamerappartementen met een oppervlakte van ca. 49-55 m².

Eind januari 2020 op WoningNet.nl
Eind januari 2020 start de verhuur van de sociale huurappartementen en de eengezinswoningen van De Symfonie (Veld 8) en vindt u ze op de website van Woningnet Eemvallei. Dit zijn de woningen die nu worden gebouwd aan de Schuilenburg-kant, langs de Hogeweg.

Voorwaarden
U kunt de woningen kiezen vanaf de plattegrondstekening. Voor de helft van de woningen geldt dat stadsvernieuwingskandidaten en terugkeerders voorrang hebben. De woningen zullen passend naar het gezinsinkomen worden toegewezen.
De verwachte oplevering van deze woningen is mei 2020.

Meer informatie op de site van de Alliantie.

Dit bericht hoort bij: Nieuwbouw Hogekwartier
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.