MENU

Nieuwbouw Hogekwartier

Wonen, ontmoeten, ontspannen en sporten in de nieuwe stadswijk van Amersfoort. Hogekwartier biedt het allemaal. In deze nieuwe wijk heb je werkelijk alles binnen handbereik: het bruisende centrum, veel groen op loopafstand én unieke sportfaciliteiten. Kortom: een ideale woon- en leefomgeving! Volg hieronder de bouw van alle complexen in aanbouw LIVE via vier verschillende camera's!

Nieuwbouw Hogekwartier

Berichten

Alle berichten tonen

De eerste blikvanger is het nieuwe zwem- en sportcomplex Amerena. Daarna zie je de moderne stedelijke architectuur van de woningen in Hogekwartier. Een plek waar je lekker kunt wonen en leven. Aan de wijk worden circa 820 woningen toegevoegd en een aantal portiekflats wordt hiervoor gesloopt. Het viaduct is gerealiseerd en het eerste woningblok is in aanbouw. Het sportcomplex wordt naar verwachting in 2017 opgeleverd. In totaal biedt de nieuwe stadswijk straks circa 400 huurwoningen (36% sociale huur en 15% voor maatschappelijke doelgroepen) en circa 430 koopwoningen. Daarnaast komt er nog eens circa 600 m2 bedrijfsruimte.

Meer weten over de koopwoningen in deze buurt? Kijk op www.hogekwartier.nl

Volg live de bouw van Veld 4 en Castalia

Hieronder kunt u het meeste recente beeld van de stand van zaken zien bij de bouw van de diverse complexen in het Hogekwartier. Ook is het mogelijk om elke fase van de bouw terug te kijken, klik daarvoor op een van de foto’s zodat de speler opent in een nieuw scherm.

Veld 4

Castalia

Documenten

Toon meer documenten

Contact

Andre Nijmeijer Omgevingsmanager namens de Alliantie

Blijf op de hoogte

Ontvang iedere drie maanden de laatste berichten over dit project en de wijk Hogekwartier per email.

Andere projecten in de buurt

Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.