MENU

Lemaire

In het kort

  • 53 sociale huurappartementen
  • 5 vrije sector huurappartementen
  • 1250 m2 bedrijfsruimte
  • 66 parkeerplaatsen

Aan de Van Randwijcklaan heeft de Alliantie het project Lemaire gerealiseerd. Een fraai en opvallend woongebouw met 53 sociale huurappartementen en 5 vrije sector huurappartementen. Onder het gebouw is een parkeergarage met 66 parkeerplaatsen. De begane grond biedt 1250 m2 commerciële ruimte. Alliantie is eind 2011 gestart met de bouw. In oktober 2013 is het woongebouw opgeleverd.

Lemaire

Omwonenden
Omwonenden, winkeliers en gemeente hebben meegedacht bij de ontwikkeling van de plannen voor Lemaire. Zo komt op verzoek van de ondernemers uit de buurt de uitrit van de ondergrondse garage aan de Pullstraat en niet aan het Neptunusplein zoals eerder was bedacht.

Huurwoningen (sociale huur en vrije sector)
De 58 huurappartementen hebben een oppervlakte variërend van 69 m2 tot 101 m2. De 53 sociale huurwoningen zijn verhuurd volgens de reguliere procedure via Woonkompas. Heeft u belangstelling voor een van de 5 vrije sectorhuurwoningen? Neem dan contact op met Kirsten de Veer van Woonvast Makelaars tel: 033-42 21 010, e-mail: info@woonvast.nl.

Winkels en bedrijfsruimten
In het plan is 1250 m2 opgenomen voor commerciële ruimten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Commercieel Vastgoed van de Alliantie via telefoonnummer 088 – 00 232 00.

Bekijk de video van de feestelijke oplevering hier:

Blijf op de hoogte

Ontvang iedere drie maanden de laatste berichten over dit project en de wijk Kruiskamp per email.

Andere projecten in de buurt

Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.