MENU

Orion

In het kort

  • Sociale huurappartementen
  • Vrije sector huurappartementen
  • Bedrijfsruimtes
  • Ondergrondse parkeerplaats

In de Orion realiseerde de Alliantie achtendertig ruime drie kamerappartementen in de sociale huur sector. De appartementen worden verhuurd met eigen ondergrondse parkeerplaats. De woningen liggen aan de Ringweg-Koppel in de wijk de Koppel. Daarnaast zijn er 18 vrije sector appartementen en werden op de begane grond van het gebouw bedrijfsruimtes gerealiseerd. De 38 sociale huurwoningen zijn in juni 2013 volgens de reguliere procedure via Woonkompas aangeboden.

Orion

Heeft u belangstelling voor een van de vrije sectorhuurwoningen? Kijk dan op www.benopzoek.nl. Informatie over de koopappartementen vindt u op www.de-orion.nl.
Voor meer informatie over dit nieuwbouwproject van de Alliantie kunt u kijken op www.de-alliantie.nl/deOrion.
De locatie
In de Orion woon je op 5 minuten fietsen van de binnenstad met zijn uitgebreide winkelgebied, theaters en musea en gezellige terrassen en horeca. In een groene, bomenrijke wijk vlakbij het Valleikanaal en de sportvelden. Supermarkten als Dirk van den Broek en Albert Heijn liggen op fietsafstand. Voor uitgebreid shoppen met de auto is winkelcentrum Schothorst zeer geschikt – gemakkelijk te bereiken via de Zielhorsterweg en voorzien van uitstekende parkeermogelijkheden. Het nieuwe Meander Ziekenhuis ligt eveneens in de buurt.

Bereikbaarheid
Het treinstation van Amersfoort, waar ook diverse streekbussen vertrekken, ligt op fietsafstand. Ook ben je met de auto direct op de Ringweg Koppel, die een goede aansluiting heeft op de A28 richting Utrecht en Zwolle en de A1 richting Amsterdam en Apeldoorn.

Zie ook
www.de-orion.nl
www.benopzoek.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang iedere drie maanden de laatste berichten over dit project en de wijk Koppel per email.

Andere projecten in de buurt

Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.