MENU

Bekijk timelapse video aanleg vloer sporthal Amerena

12 januari 2018
Screenshot video aanleg vloer sporthal Amerena - Amersfoort Vernieuwt

Normaal duurt het dagen, zo niet weken. Het leggen van de vloer van een sporthal is een uitgebreid en secuur werkje. Zie zelf hoe dit er aan toe ging in de sporthal Amerena. Dit werk is vastgelegd met een speciale camera. Het bedrijf TimeWriters maakte de video die hieronder te zien is:

Eerder verscheen een video met dezelfde techniek waarop de aanleg van de tegels in het grote bad van de Amerena te zien is.

Amersfoort krijgt een nieuw sportcomplex in het Hogekwartier. Het complex gaat Amerena heten en wordt een unieke sport- en ontmoetingsplek in de stad. Amerena krijgt topfaciliteiten zoals een hoge duiktoren voor het schoonspringen en een olympisch bad. Lekker zwemmen in één van de zwembaden kan straks natuurlijk ook. De fraaie sporthal is geschikt voor topsport en biedt alle ruimte voor wedstrijden en trainingen. In de comfortabele horeca is het goed toeven. Daarnaast krijgt Amerena een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk met moderne faciliteiten. Kortom, het beste van het beste om iedereen lekker in beweging te krijgen.

Amerena vervangt sporthal Schuilenburg, het Sportfondsenbad en het zwembad in Liendert.

Dit bericht hoort bij: Amerena
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.