MENU

Jouw Thuis winkel opent in Primulastraat

12 september 2018
Jouw Thuis huiskamer - Amersfoort Vernieuwt

Aan de Primulastraat 23 heeft de winkel Jouw Thuis op 11 september 2018 zijn deuren geopend. Na deze feestelijke opening kunnen Portaal-huurders vanaf 13 september op dinsdag en donderdag in de winkel terecht. Jouw Thuis draait om comfortabel wonen, met oog voor het milieu en de portemonnee van de huurder. Die kan kiezen uit diverse isolatieproducten, zonnepanelen, verschillende ventilatie-oplossingen, deuren en dakramen.

Jouw Thuis, dat is kiezen hoe je zelf wilt wonen. Kiezen uit verschillende producten, zoals zonnepanelen en isolatie. En kiezen wanneer de monteur komt. Normaal voor eigenaren van koopwoningen, niet gebruikelijk voor huurders. Maar wel in het Soesterkwartier waar Portaal zijn huurders wel die keuzevrijheid biedt met de aanpak Jouw Thuis.

De Jouw Thuis winkel is elke dinsdag open van 14.30 tot 20.00 uur en elke donderdag van 09.00 tot 11.30 uur. De Jouw Thuis winkel was eerst gevestigd in de rivierenbuurt naar de bloemenbuurt.

Meer informatie op de pagina Jouw Thuis en op www.jouwthuis.com.

Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.