MENU

De Zonneparel, stralend middelpunt van Liendert

27 oktober 2015
ABC Liendert

Razend benieuwd, maar ook een beetje gespannen alsof het de eerste schooldag was. Zo kwamen de jongens en meisjes van basisscholen De Wiekslag en De Windroos en peuterschool Partou maandagmiddag met hun ouders en broertjes en zusjes voor het eerst kijken in hun nieuwe klas en groep in de Zonneparel aan de Vinkenbaan in Liendert.

Zij werden enthousiast ontvangen door juffen en meesters, leidsters en andere vaste gebruikers van het gebouw. De Zonneparel is het nieuwe thuis voor beide scholen en de peuterschool. Daarnaast biedt het energieneutrale gebouw en wijkplein volop mogelijkheden voor ontmoeting, sport en spel.

_RG89648Opstarten
De komende tijd besteden de gebruikers om op te starten, om vervolgens in 2016 met feestelijke activiteiten het gebouw en het plein samen met de wijk en andere betrokkenen officieel te openen.

Dit bericht hoort bij: ABC Liendert en omgeving
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.