MENU

Voorbereidingen voor bouw woningen De Wiekslag

15 februari 2016

Op de plaats waar basisschool De Wiekslag stond, start de Alliantie dit jaar met de bouw van 28 woningen. Vanaf 22 februari wordt het gebied tussen de Wiekslag, Pelikaanstraat, Ibisstraat en de Trekvogelweg afgezet met bouwhekken. Daarna start de asbestsanering. Nadat deze werkzaamheden zijn uitgevoerd en de gebouwen zijn vrijgegeven, start de sloop.

Vanaf 22 februari haalt de aannemer de noodlokalen uit elkaar. Deze worden rond 2 maart verplaatst naar basisschool De Achtbaan aan het Luiterf in Zielhorst. De komende weken worden enkele kleinere bomen, hagen, speeltoestellen en begroeiing van het terrein verwijderd. Dit vooruitlopend op de bouw.

Volgens planning zijn der werkzaamheden klaar rond 1 april. Dit is afhankelijk van het weer. Alle werkzaamheden vinden plaats tussen 7.00 en 18.00 uur en zullen mogelijk enige geluids- en verkeersoverlast met zich meebrengen. Er worden geen wegen afgesloten. De rijroute voor zwaar verkeer loopt via de van Randwijcklaan/Ringweg Kruiskamp en niet langs de nieuwe school.

Dit bericht hoort bij: Liendertseweg
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.