MENU

Laatste fase bouw woningen Veld 1 van Hogekwartier

2 maart 2016
Hogekwartier

De bouw van het Hogekwartier is voortvarend van start gegaan. Zowel de bouw van het Eerste Kwartier als het Tweede Kwartier zijn nu bijna gereed. Alle woningen zijn verkocht, er zijn nog enkele bedrijfsruimten te huur. Fotograaf Fred Oosterhuis heeft van de bouw van beide complexen een prachtige fotoserie gemaakt. Als voorbeeld een paar van de foto’s op deze pagina.

Overigens kunt u ook de bouw van het sportcomplex Hogekwartier online volgen. De camera van Timewriters maakt elke kwartier een foto van de bouw, waardoor een timelapse-film ontstaat van de bouw. U kunt daarbij zelf in de tijd teruggaan en de bouw op elk moment terugkijken.

Hogekwartier

HogekwartierHet Hogekwartier is de nieuwe stadswijk van Amersfoort. Wonen en leven in de optimale mix van stad en groen. Hier woon je dicht bij alles! Je familie en vrienden, de gezelligheid van het centrum, de voorzieningen van de stad en de rust van natuur.

In het Hogekwartier krijg je de ruimte. Stoere, stedelijke nieuwbouw met comfortabele woningen waar je je echt thuis voelt. Aan de ene kant geeft de stad je de vrijheid om je te ontspannen en te ontwikkelen. Sporten, cultuur, restaurants en caf├ęs, winkels en eventueel ook hippe werkplekken om te ondernemen zijn allemaal binnen handbereik. In de wijk zelf komt een nieuw zwem- en sportcentrum.

Dit bericht hoort bij: Nieuwbouw Hogekwartier
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.