MENU

Omwonenden sportcomplex Hogekwartier helpen met beschilderen schutting

2 mei 2016
Sportcomplex Hogekwartier

Omwonenden van de nieuwbouw van sportcomplex Hogekwartier gaan samen met de Amersfoortse kunstenaar Daniël van de Haterd aan de slag in het Hogekwartier. Iedereen is uitgenodigd om op woensdag 18 mei aanstaande tussen 14.30 en 18.00 uur een deel van de houten schutting aan de kant van de appartementen van de Spreeuwenstaat te komen beschilderen. Van de Haterd zal hiervoor een opzet op de schutting aanbrengen. Daarna kan iedereen samen met de bouwer en de sportverenigingen deze komen beschilderen.

Maria op friteshuis Van GoghDaniël van de Haterd is o.a. bekend van de schildering op Vlaams fritehuis Van Gogh aan de Langestraat. We starten om 14.30 uur in de bouwkeet van Olco-Sportsphere, waar de kunstenaar een korte toelichting zal geven op de middag. Natuurlijk kunt u ook later in de middag komen om mee te schilderen.

Op de informatieavond van 28 september 2015 is door omwonenden de wens geuit om de houten schutting te beschilderen. De samenwerkinge partijen van Amersfoort Vernieuwt willen hier, nu het weer wat mooier weer wordt, graag invulling aan geven.  Met deze activiteit kunnen omwonenden, de bouwer en de toekomstige gebruikers elkaar ontmoeten.

Mocht het weer het niet toelaten dan wordt de activiteit verplaatst naar 25 mei aanstaande. Hierover wordt u via de website www.amersfoort.nl/sportcomplexhogekwartier op de hoogte gehouden.

Dit bericht hoort bij: Nieuwbouw Hogekwartier
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.