MENU

Nieuw hoofdstuk Bachweg: bouw gestart

19 september 2019
Start bouw Bachweg - Amersfoort Vernieuwt

Aan de Bachweg in Amersfoort is de bouw gestart van 84 sociale huurappartementen, verdeeld over drie gebouwen. In het eerste kwartaal van 2021 krijgen de nieuwe bewoners hun sleutel. Dura Vermeer Bouw Hengelo bouwt de appartementen in opdracht van de Alliantie.

Na de bouwvak is Dura Vermeer gestart met het boren van de funderingspalen waarna de funderingsbalken en de begane grondvloeren volgen. In tegenstelling tot het traditionele heien verloopt het boren van de funderingspalen vrijwel geruisloos en zonder trillingen. Op deze manier wordt de overlast voor de omwonenden tot een minimum beperkt.

Duurzaamheid
Alle appartementen worden gasloos gerealiseerd en op de daken komen zonnepanelen waarvan de opbrengsten evenredig over de appartementen worden verdeeld.

Wonen aan de Bachweg
De woningen worden via Woningnet geadverteerd. Ongeveer een half jaar voor oplevering van de woningen komen de advertenties op www.woningnet.nl te staan.

Dit bericht hoort bij: Bachweg
Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.