MENU

Weberstraat

In het kort

  • Nieuwbouw
  • Koop en sociale huur eensgezinswoningen
  • Huur- en koopappartementen

Het nieuwbouwplan rondom de Weberstraat omvat 94 woningen waarvan 35 eengezinswoningen koop, 11 eengezinswoningen sociale huur, 16 appartementen vrije sector huur en 32 appartementen koop.

Weberstraat

Berichten

Alle berichten tonen

De komende jaren gaat er veel veranderen in de Weberstraat. Het huidige plan, waarin beschreven staat hoe de nieuwe woningen en de buurt eruit komt te zien, is tot stand gekomen in overleg met bewoners in 2010. Inmiddels is het zover dat het plan uitgevoerd gaat worden. Het nieuwbouwplan rondom de Weberstraat ‘De Componisten’ omvat 46 eengezinswoningen en 48 appartementen. In zowel koop, vrije sector huur en sociale huur.

De verkoop van het eerste deel van het plan De Componisten is in juli 2014 gestart. Aan de Weberstraat realiseert de Alliantie straks 23 eengezinswoningen vanaf € 230.000 en 16 twee- en driekamerappartementen vanaf € 189.000. Ongeveer 6 maanden voor de oplevering start de Alliantie met de verhuur van 11 sociale huurwoningen en 32 vrije sector huurappartementen. Alle woningen op deze locatie zijn inmiddels verkocht.

Meer informatie over De Componisten:
www.de-componisten.nl of www.facebook.com/componistenamersfoort

Meer informatie over sociale huurwoningen:
www.de-alliantie.nl of www.woonkompas.nl.

Andere projecten in de buurt

Amersfoort Vernieuwt is een samenwerking tussen Gemeente Amersfoort, de Alliantie & Portaal.